Fyllda kycklingbröst med soltorkade tomater

0kommentarer

Kvällens middag blev kyckling utifrån ett MammaFitness-recept. Jättegott, rekommenderas verkligen!


Fyllda kycklingbröst med soltorkade tomater
(4 personer)

4 stora kycklingbröst, à 150 g
100 g parmaskinka (jag hade vanlig skinka)
8 soltorkade tomater i olja (jag hade vanliga torkade)
8 vitlökklyftor, marinerade i skivor (jag hade 3 vanliga klyftor)
200 gram fetaost
Grönsallad
2 avokado
2 tomater
1 rödlök, hackad 

Bryn kycklingbrösten i varm stekpanna så de får fin stekyta. Lägg i parmaskinkan och stek snabbt. Mixa hackade soltorkade tomater, skivade vitlöksklyftor med fetaosten och parman. Gör ett snitt i kycklingen och fyll dem med ost- och parmaröran. Baka i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Servera med grönsallad med avokado, tomat och hackad rödlök. 

 
 
dagens middag, recept,

Kommentera

Publiceras ej