Sköna helg

0kommentarer

Det har varit en riktigt härlig helg. Det snöade ordentligt igår och vägarna var dåliga så det blev ingen tur till svärföräldrarna som planerat på förmiddagen. Istället begav vi oss hela familjen till Frölunda Torg och bl a MQ. Hittade väl inget jättemycket, men det var kul att prova kläder för allt satt så mycket bättre plötsligt! Fick med mig en topp och en långärmad vardagströja hem. :) Ganska jobbigt dock att shoppa med två otåliga barn (och man också för den delen) så det blev en snabb tur. 
 
På kvällen hade vi några kompisar på middag. Enkelt men gott, glömde dock att ta några bilder... Svampcrostini, julmustkyckling och vit chokladpannacotta stod på menyn. Till det lite bubbel och ett gott rött vin. Ingen hälsokväll direkt, men gott var det. Och jättetrevligt!
 
Det har blivit lite slappare nu sedan kick-starten tog slut i tisdags, både vad gäller mat och träning. Hade liksom inget schema klart för resten av veckan och då har det blivit lite hipp som happ. Slut med det nu och kost- och träningsplanering för nästa vecka kommer snart upp på bloggen.
 
Dagens kvällsmat blev i alla fall godkänd; pannbiff med kesella-chili-sås och sallad. Snabblagat, nyttigt och gott.
 
 
Pannbiff med kesella-chili-sås och sallad (4 port)
ca 800g nötfärs
4 vitlöksklyftor
salt, peppar
50g kesella
50g turkisk yoghurt 3,5%
ca 2 msk chilisås
 
Blanda färs, vitlök, salt och peppar. Forma 8 biffar och stek i panna ca 3 min/sida. Fettet från biffarna räcker. Blanda ihop kesella, yoghurt och chilisås.
Lägg upp sallad, tomat, gurka och majs på tallrikar. På med biffarna och lite sås. Klart!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej