Basilikakyckling med kokos- och ananasris

0kommentarer

Ikväll blev det en riktigt god och lättlagad kycklingrätt till middag. Hittade receptet på Emmas blogg och modifierade lite efter vad som fanns hemma.
 
Basilikakyckling med kokos- och ananasris (4 port)
4 kycklingfiléer
150g fetaost
100g philadelphiaost (jag tog 5%)
färskfryst basilika (typ ett halv paket)
2 dl fullkornsris
1 burk kokosmjölk
1 liten burk skivad ananas
 
Sätt ugnen på 225 grader. Putsa kycklingfiléerna och lägg i en form. Mixa feta-, philadelphiaost, basilia och lite salt och peppar. Kladda ut röran på kycklingen och sätt in i ugnen ca 25 minuter till kycklingen är klar. Koka upp riset med kokosmjölk istället för vatten, salta. Lägg ner hackad ananas mot slutet av kokningen. Servera med en god sallad.
  
 
dagens middag, kyckling,

Kommentera

Publiceras ej