Benen i högläge

1kommentarer

Hm, det blev inget av alternativen i förra inlägget! Jag valde att skjuta på intervallpremiären till nästa vecka till förmån för:
- 30 min rask morgonpromenad innan frukost
- ett par shoppingtimmar på stan
- utelunch med kollegorna (räkmacka - mums)
- en låååååång, kuperad, varm och svettig barnvagnspromenad genom skog och över berg hem från stan

Nu - ryggläge med benen högt och plugg...

Mycket nöjd med dagen!

1 kommentarer

Åsa

23 Jun 2013 20:38

Hej! Blir inspirerad av din blogg så kollar in här då och då;) Jobbar du mot något specifikt mål just nu? Själv har jag avslutat 9 månader som PT online kund hos Olga och har precis börjat stå på egna ben, lite läskigt. Har ca 5 kg kvar att gå ner och tanken är att jag till hösten ska vara nere på min målvikt. Vi får se hur det går i sommar. Lycka till! /Åsa

Svar: Hej Åsa, kul att du kikar in emellanåt trots den kassa uppdateringen! :)Jag har inget direkt viktmål längre, det handlar mer om att forma kroppen. Insåg imorse att mina nyinköpta trekvartbyxor stl 38 glipade lite i midjan och det är väl snarare så jag mäter mig nu. Att ta mig ner till en stadigt liggande 36:a hade suttit fint! Fast det är klart, de envisa 2kg tillbaka till "innan-graviditet"-vikt hade ju gjort mig nöjd och glad också. Lycka till och kämpa på! Efter 9 mån med Olga kommer du fixa det galant!
superform.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej