IKEA och fredagsmys

0kommentarer

Idag har varit en riktig soft dag med kidsen! De har lagt till sig med en ny vana nu sedan nyår, att sova till runt halv nio. Heeeelt ok! :)

När vi käkat frukost och gjort oss klara åkte vi iväg till IKEA för att handla en bokhylla till dotterns rum. Behövdes lite omstrukturering i rummet efter tillskott av nya leksaker efter jul (=kräver mer förvaring). 

Alltså de var helt underbara, barnen! Annars är det lite att söka trubbel att ge sig iväg själv med två barn på shoppingtur (maken jobbade). De satt som två ljus i en sådan där vagn man kan hänga IKEA-kassen på, dottern i sonens knä och han höll om henne så hon inte skulle trilla av. Lite småstopp på barnavdelningen bara där de fick leka av sig lite. 

Köttbulle-lunch och sen hem till middagsluren och lägga tösen. Sonen fick plocka fram bägge sina verktygslådor och så hjälptes vi åt att skruva ihop en Billy-bokhylla. Hur lyckat som helst!

När maken kom hem fick jag tid att komma ut på en promenad i alla fall. Blev krasslig i mellandagarna och känner mig fortfarande hängig med slem och ont i halsen. PW var toppen!

En räkmacka och ett glas vin på det, lite fredagsmys (till barnens stora glädje) med popcorn och salta pinnar, de i säng och sen två avsnitt Dexter och lite mörk choklad. Helt ok fredag, mycket bra till och med!


Imorgon ska jag skicka in ettårsbilder på dottern för uppförstoring och en canvas. Bättre sent än aldrig. Vi ska nog vara glada om de kommer upp på väggen innan 2-årsdagen, haha!

fredagsmys,

Kommentera

Publiceras ej